A kifejezetten felnőtteket célzó Star Trek: Lower Decks animációs sorozathoz megérkezett az első előzetes, ami alapján bátran állítható, hogy egy meglehetősen jópofa és humoros széria érkezik a képernyőkre idén augusztusban.

Bár a Star Trekről már rengeteg bőrt lehúztak, az augusztusban érkező sorozat kicsit más lesz, mint amit az elmúlt évtizedekben megszokhattunk. A felnőtteknek szánt animációs széria főszereplői ezúttal nem a föderációs űrhajó parancsnoki hídjának tagjai lesznek, hanem azok, akik az alsóbb fedélzeteken teljesítenek szolgálatot. Az itteni személyzetnek a mindennapos, és hősiesnek vagy úttörőnek nem nevezhető munka mellett – mint amilyen a szemétürítés –, még az űrben rájuk leselkedő veszélyekkel is meg kell birkózniuk.

Az előzetes alapján nekünk rögtön a Rick és Morty ugrott be, ami részünkről elég jó hír, hiszen nagy rajongói vagyunk a részeges tudós és a kelekótya unokája eszement kalandjainak. A hasonlóság ráadásul nem a véletlen műve, hiszen az új Star Trek animációs sorozat írója Mike McMahan, aki a Rick és Morty és a Solar Opposites című szériáért is felel – előbbit íróként és producerként, utóbbit ötletgazdaként jegyzi.

A Star Trek: Lower Decks a CBS saját streaming platformján, az All Accessen debütál augusztus 6-án, és hetente érekznek majd az újabb és újabb részek. A szolgáltatás hazánkból ugyan nem elérhető, ez ugyanakkor koránt sem jelenti azt, hogy valamelyik másik platform (a Netflix, vagy épp az HBO GO) nem vásárolja meg az európai sugárzás jogait.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!