A Kockamorzsa oldalán bukkantak fel képek a hivatalosan eddig még be sem jelentett LEGO 75294 Star Wars Bespin Duel készletről: az idén 40 éves Birodalom visszavág legikonikusabb jelentét feldolgozó szett elméletileg még idén a boltokba kerül.

A véleményünk szerint kifejezetten mutatós készletről egyelőre csak a legalapabb információkat lehet tudni: a LEGO 75294 Star Wars Bespin Duel összesen 295 elemet tartalmaz, illetve két minifigurát – értelemszerűen Luke Skywalker és Darth Vader kapnak helyet a szettben, utóbbi érdekessége, hogy már a karjain is láthatunk festést. A szépen megtervezett és kivitelezett építmény mellé ráadásul egy teljesen egyedi, a 40 éves évfordulót ünneplő elem is jár.

A Bespin Duel ára elméletileg 40 dollár lesz, tehát forintban nagyjából 12-13 ezret kell majd fizetni érte, és várhatóan augusztus és szeptember környékén jelenik meg, arról ugyanakkor nincs pontos információ, hogy pontosan hol lesz elérhető. A német Promobricks információi szerint exkluzív szettről van szó, ami elsősorban az Egyesült Államokban (azon belül is a Walmart áruházakban) és a LEGO saját webshopjában lesz megvásárolható, de mi azért még bízunk benne, hogy felbukkan majd a hazai boltokban is.

Még több LEGO:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!