Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az új koronavírus miatt elhalasztott Budapest Comic Con új helyszínen lesz megtartva, új sztárokkal, és a szervezők most egy újabb névvel gazdagították az eddig bejelentett résztvevők névsorát: A Gyűrűk Ura-filmek egyik sztárja is tiszletetét teszi a rendezvényen novemberben.

A Harry Potter-filmek Arthur Weasley-jét alakító Mark Williams után a rendezvény szervezői egy még nagyobb névről rántották le a leplet: John Rhys-Davies is itt lesz a Budapest Comic Conon idén ősszel. A színész a legtöbbeknek a A Gyűrűk ura-filmekből lesz ismerős, hiszen ő alakította Gimli karakterét, de biztos sokan akadnak köztetek, akik már a kilencvenes években, a hazánkban is nagy sikerrel vetített Sliders című sorozatban megkedvelték, és akkor az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagot még nem is említettük.

budapest comic con
Fotó: Budapest Comic Con

John Rhys-Davies  az említett Mark Williams mellett olyan sztárokhoz csatlakozik, mint a szintén a Harry Potter-filmekből és a The Witcher sorozatból ismert Anna Shaffer, illetve a Trónok Harca egyik legkegyetlenebb karakterét, a Joffreyt alakító Jack Gleeson, továbbá a Vikingek sorozatban, Torvit, a harcos amazont megformáló Georgia Hirst.

A Budapest Comic Con új időpontja 2020. november 21-22., a helyszín pedig a Vasúttörténeti Park helyett a Hungexpo, ahol a szervezők több mint 20 000 négyzetméter kiállítási területtel várják majd a látogatókat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!