Figyelembe véve a Rick és Morty készítőinek hírhedten lassú munkatempóját, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar hírt kapunk az ötödik évadról, az meg pláne eszünkbe nem jutott volna, hogy mindezt egy rövidke kedvcsináló is kiegészíti. 

A negyedik évadra két évet kellett várni, ráadásul az is két részletben jutott el a rajongókhoz: öt leadott epizódot követően ugyanis beállt egy kis szünet, és csak hosszú hónapok után kaptuk meg a maradék öt részt. Most viszont nem lehet okunk panaszra, hiszen szokatlanul gyorsan adtak magukról hírt a készítők, ami, ha másra nem is, arrra mindenképpen elég, hogy egy kis időre csökkentsük vele Rick és Morty-éhségünket.

A sorozat társalkotója Dan Harmon egy interjúban azt nyilatkozta, hogy koronavírus-járvány ide vagy oda, gőzerővel folynak az ötödik Rick és Morty szezon animációs munkálatai, és olyan jól áll a projekt, hogy már a hatodik évad forgatókönyvének is neki tudtak állni. Premierdátumot ugyan még nem közöltek velünk, cserébe viszont kaptunk egy csipetniy ízelítőt a következő évadból, ami arra enged következtetni, hogy nem kell éveket várnunk a folytatásra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!