Tavaly robbant a hír, miszerint kedvenc ügyefogyott titkos ügynökünk, Archer kalandjai tovább folytatódnak, a soron következő, 11. évad pedig végre premierdátumot és előzetest is kapott.

Aki spoilerek nélkül kíváncsi a folytatásra, az jobban teszi, ha átugorja a következő két bekezdést, ugyanis lelőjük a poént azoknak, akik még nem tartanak az utolsó fejezeteknél.

A széria executive producere, Casey Willis már korábban elárulta, hogy az Archer 1999 után visszatérünk a megszokott kerékvágásba: a 11. évad elején Archer feléled a kómából (ugyanis a Dreamland, a Danger Island és az 1999 alatt hősünk magatehetetlenül fekszik, csak a fejében történnek az események), és visszatér a kémek világába, ahol az elmúlt három évben nélküle zajlottak az események.

A kómában töltött időszak persze nem nyomtalanul telt: Archerrel együtt csodálkozhatunk rá, mennyit változott a világ és a karakterek, amíg ő bóbiskolt. Kedvenc titkos ügynökünk persze sem mentálisan, sem fizikálisan nincs a toppon, ám kap egy mindenféle kütyükkel felszerelt, különleges sétapálcát, ami jó szolgálatot tesz neki kémkedés közben is.

Az Archer munkálatai a világjárvány miatt picit ugyan megcsúsztak, de azért nem koránt sem katasztrofális a helyzet, hiszen a sorozat szeptember 16-án visszatér az FX csatornára.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!