A Studio 188 a filléresített újraforgatások utánozhatatlan mestere, és a Bölcsek köve után most a Harry Potter és Főnix rendje került sorra a csapatnál, a végeredmény pedig a maga módján ezúttal is egészen zseniális lett.

Harry Potterből sosem elég, így a legkisebb örültségnek is örülünk, ami a téma kapcsán csak felmerül. És nincs is okunk panaszra, hiszen a Harry Potter-rajongók messzi földről híresek a kreativitásukról, így időről időre belefutunk az interneten jópofa alkotásokba.

Ilyen a minimalista eszközökkel filmeket újraforgató Studio 188 legújabb munkája is, aminek a témája a Harry Potter és Főnix rendje. Garantáljuk, hogy ilyen formában még senki nem láthatta a varázslófiús filmsorozat ötödik epizódját.

A srácok persze nem kispályások, hiszen már olyan „filmeket” tudhatnak a hátuk mögött, mint az Ötödik elem vagy a Karib-tenger kalózai, de megmutatták már azt is, miképp lehet fillérekből leforgatni a Mátrixot, a Titanicot vagy éppen a Terminátor 2-t.

A csapat ráadásul nemcsak kreatív, de meglehetősen termékeny is, hiszen szinte minden hónapban felkerül a csatornájukra egy vadiúj alkotás. Ha tehát valakinek bejön az ilyen típusú agymenés, annak érdemes bekövetni a srácokat a YouTube-on, így a jövőben nem marad le egyetlen újabb remekműről sem.

Még több Harry Potter:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!