Korábban már írtunk a tavalyi év egyik nagy meglepetéséről, a The Boys-ról, ami a Watchment megszégyenítő módon mutatott fityiszt a szuperhősös kliséknek. A 2. évad szeptemberben érkezik, és az új előzetes után még jobban várjuk a folytatást, mint eddig.

A hasonló című képregény adaptáló sorozat nemcsak a szuperhősös toposzok kiforgatásában jeleskedik, de egy kis brutalitásért sem kell a szomszédba mennie: aki esetleg nem látta az első szezont, annak érdemes tudni, hogy az erőszak leplezetlen ábrázolása miatt nem igazán ajánlott az érzékeny lelkűeknek. A 2. évad a The Boys alkotói szerint még a korábbinál is tovább megy: a Hughie nevű karaktert alakító Jack Quaid szerint „új szintre emelik az őrültséget”. A nemrég kiadott előzetes alapján pedig egyáltalán nincs okunk kételkedni ebben.

A 2. évad történetéről egyelőre annyit tudni, hogy a Billy Butcher (Karl Urban) vezette csapat tagja a sebeik nyalogatása után hamar visszatérnek azon küldetésükhöz, hogy minél több maskarás hőst likvidáljanak, miközben ugyanezek a „jófiúk”. pont rájuk vadásznak A villámokat szóró, és repülni is képes Stormfront felbukkanása pedig további bonyodalmakat okoz, elsősorban a széria legalattomosabb pojácája, Homelander életében.

A korábbinál is vérbőbb The Boys 2. évad szeptember 4-én veszi kezdetét az Amazon Prime Video streaming szolgáltatásnak köszönhetően: ekkortól lesz elérhető az első három rész, majd október 9-ig minden pénteken érkezik egy újabb epizód. Az első szezonhoz hasonlóan most is nyolc epizódot kapunk, és kiváló hír, hogy a szériából biztos készül harmadik évad is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!