Megérkezett az első előzetes a Maisie Williams (Trónok harca) főszereplésével készült The Owners című thrillerhez, amiben egy fiatalokból álló társaság tör be egy könnyű prédának tűnő idő házaspár otthonába, hogy aztán gyorsan kiderüljön, életük legnagyobb baklövését követték el.

Habár a film felütése nagyban emlékeztet a 2016-os Vaksötét alapkonfliktusára, azért akad itt egy csavar, hiszen a botcsinálta betörőket megzavaró idős házaspárról viszonylag gyorsan kiderül, hogy egyáltalán nem olyan ártatlanok és védetlenek, mint amilyennek elsőre látszanak, és az előzetes láttán az embernek olyan érzése támad, hogy valami természetfeletti dologhúzódik meg a háttérben. Ez alapján pedig már sejthető, hogy mi következik: a fiatal társaság tagjai behatolóból rabokká válnak, és megkezdődik a hátborzongató küzdelem a kijutásért és az életben maradásért.

A film alapjául a francia Une Nuit de Pleine Lune című képregény szolgált, amit a korábban forgatókönyvíróként dolgozó Julius Berg adaptált a filmvászonra, és rendezőként ez az első munkája. A produkció legismertebb neve a Trónok harca sztárja, Maisie Williams, és mellett olyan színészek tűnnek fel a horrorelemekkel tűzdelt thrillerben, mint Sylvester McCoy (Ki vagy, doki) vagy Rita Tushingham (Girl with green eyes).

A The Owners szeptember 4-én érkezik a mozikba (magyar bemutatóról egyelőre nincs információnk), de ezzel párhuzamosan a film több digitális kölcsönzésre lehetőséget adó szolgáltatás kínálatában is elérhetővé válik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!