Nemrég számoltunk be arról, hogy szeptembertől itthon is látható lesz Ridley Scott A farkas gyermekei című sorozata, amihez most megérkezett a magyar feliratos előzetes is.

A farkas gyermekei az előzetes tanulsága szerint a nem is olyan távoli jövőben játszódik, ahol az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egy ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

A szereplőgárdában olyan színészeket találunk, mint Amanda Collin (Palackposta, A Horrible Woman), Abubakar Salim (Fortitude, Jamestown), Winta McGrath (Aloft, Vörös kutya: A kezdetek), Niamh Algar (The VirtuesCalm With Horses), Jordan Loughran (Beépülve: Az Escobar ügy, Emerald City), Matias Varela (NarcosHoltpont), Felix Jamieson (Trónok harca, The Ghost), Ethan Hazzard (The Long Song, Damned), Aasiya Shah (Hívják a bábát, Kihantolt bűnökIvy Wong (Zsivány egyes: Egy Star Wars-történet, Demóna: A sötétség úrnője) és Travis Fimmel (Vikingek).

A sorozat a Scott Free Production gyártásában készült, executive producerei: Ridley Scott, az író és alkotó Aaron GuzikowskiDavid W. Zucker (Az ember a fellegvárban), Jordan Sheehan (Terror), Adam Kolbrenner (Fogságban) és Mark Huffam (Mentőexpedíció).

A sorozat szeptember 4-től elérhető lesz az HBO Go kínálatában is, méghozzá magyar felirattal. A premier napján rögtön három epizód lesz elérhető, a szinkronos HBO premier pedig valamikor később, de még az ősz során várható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!