A 2010-es Tron: Örökség bemutatója óta rendszeresen hallani olyan pletykákat, hogy tervben van a Tron 3 elkészítése, most viszont konkrét információk láttak napvilágot a lehetséges folytatásról – maga Jared Leto tett nagy bejelentést.

Idén ősszel lesz tíz éve, hogy a mozikba került a Tron:Örökség, amit az alkotói a már kultfilmnek számító, 1982-es Tron, avagy a számítógép lázadása közvetlen folytatásának szánták. Noha a Joseph Kosinski rendezte második résznek elég vegyes volt a fogadtatása, és anyagilag sem számított sikernek, azért időről időre felröppentek olyan pletykák, miszerint mégis elkészül a folytatás. Ezek egy része ráadásul igazságokat is tartalmazott, hiszen a Tron 3-mal már 2017-ben kapcsolatba hozott Jared Leto a napokban jelentette be az Instagramján, hogy készül a film, ráadásul ő is szerepel benne, amiért természetesen rendkívül hálás.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

És ez még nem minden, hiszen Jared Leto bejelentésével nagyjából párhuzamosan a leendő rendező személyéről is lehullott a lepel: a folytatásért a művészfilmjeiről ismert Garth Davis felel, ami olyan szempontból mindenképpen érdekes, hogy az ifjú tehetségnek ez lesz az első nagy költségvetésű filmje. Davis ettől persze még közel sem számít kispályásnak, hiszen olyan remek alkotások szerepelnek a filmográfiájában, mint a 2016-os bemutatott, hat Oscar-díjra jelölt Oroszlán vagy a 2018-as Mária Magdolna.

Rendező már van, híres színész is csatlakozott a produkcióhoz, ezek mind biztató fejlemények, premierdátum és egyéb részletek viszont még nem láttak napvilágot, szóval mérget továbbra sem vennénk rá, hogy a film meg is valósul, de az biztos, hogy 2010 óta most tűnik a legvalószínűbbnek, hogy tényleg elkészül a Tron 3.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!