A tervezetthez képest jóval hamarabb, már augusztus 23-án (vasárnap) elérhető lesz az HBO GO kínálatában Seth Rogen új dramedyje, az Amerikai pác (An American Pickle), amihez magyar feliratos előzetes és egy werkfilm is érkezett.

Herschel Greenbaum munkásember, aki 1920-ban emigrált az Egyesült Államokba annak reményben, hogy családjának jobb élete lesz. Egy nap, miközben a gyárban dolgozik beleesik a savanyító tartályba, és száz évre tartósítják. A folyamat tökéletesen megőrzi őt, és amikor előbukkan napjaink Brooklynjában, rájön, hogy egy napot sem öregedett. Keresni kezdi a családját, és megtudja, hogy az egyetlen még élő rokona a dédunokája, Ben, a halkszavú számítógép-programozó. Simon Rich novellájából.

A Simon Rich azonos című novellájából, Seth Rogen (Rossz szomszédság, Fifti-fifti) és Sarah Snook (Utódlás) főszereplésével készült Amerikai pác magyar feliratos verziója augusztus 23-án kerül fel az HBO GO hazai kínálatába, a szinkronos HBO premier pedig előreláthatólag valamikor szeptember folyamán várható.

Az előzetes alapján pedig leginkább azt tudjuk mondani, hogy az alkotás még akkor is érdemes lehet a figyelemre, ha valaki egyébként nem rajongója Seth Rogennek, hiszen a legújabb munkája azért kicsit komolyabbnak tűnik, mint amit a színésztől eddig megszokhattunk.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!