A napokban már foglalkoztunk a LEGO 75294 Star Wars Bespin Duel készlettel, amiről kiderült, hogy szeptember 1-től jó eséllyel nemcsak a LEGO online shopjában lesz kapható, de hagyományos boltokban is. Erre utal az is, hogy egy szerencsés kanadai rajongónak már sikerült is lecsapnia egy példányra.

A The Brick Fan portál számolt be arról, hogy egy olvasójuknak a kanadai Quebec Cityben, egy Benjo nevű üzletben akad a kezébe a LEGO 75294 Star Wars Bespin Duel szett, és ha már így alakult, a szerencsés fickó meg is vásárolta a készletet, amiről aztán képet is készített. Ezzel párhuzamosan pedig a LEGO online shopjának amerikai változatában már felbukkant a szett, méghozzá azzal a szöveggel, hogy coming soon, tehát hamarosan elérhető/rendelhető lesz.

LEGO-Star-Wars-Bespin-Duel-75294
Fotó: The Brick Fan

A kanadai eset ugyanakkor megerősíti azt a híresztelést, amiről már korábban is írtunk, miszerint a Birodalom visszavág legikonikusabb jelentét megidéző szett nemcsak a LEGO online webshopjában lesz beszerezhető szeptember 1-től, de valószínűleg a hivatalos LEGO üzletekben is, sőt a jelek szerint teljesen hagyományos boltokban is – mint a kanadai Benjo. Ettől függetlenül mi még mindig azt tartjuk a legvalószínűbbnek, hogy Magyarországon a készlet a budapesti márkaboltokban lesz megvásárolható.

Luke Skywalker és Darth Vader között lezajló, mára legendássá vált párbeszédet felelevenítő LEGO 75294 Star Wars Bespin Duel a két minifigura mellett 295 alkatrészt tartalmaz (illetve egy, a Birodalom visszavág bemutatójának 40. évfordulóját ünneplő matricát), és a szépen megtervezett és kivitelezett építmény 40 dollárba kerül, tehát itthon nagyjából 12-13 ezer forint környékén várható az ára.

Még több LEGO:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!