Még mindig hihetetlen, hogy Hollywoodban ez megtörténhet, de ettől még igaz: részben rajongói nyomásra, de elkészül Az Igazság Ligája új változata, az a verzió, amit Zack Snyder eredetileg megálmodott, amihez most megérkezett az első komolyabb előzetes.

Korábban egy részletes cikkben már foglalkoztunk a szuperhősfilmet övező kavarodásokkal, szóval most csak röviden térnénk ki a lényegre: Zack Snyder a film készítése közben egy magánéleti tragédia miatt kénytelen volt félbehagyni a filmet, Joss Whedon vette a stafétabotot, elég rendesen átalakítva az Acélember és a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala rendezőjének eredeti elképzelését. Az Igazság ligája végül anyagilag és a rajongói/kritikai fogadtatást illetően is megbukott, és a premiert követően beindult a #snydercut mozgalom, ami azt követelte, hogy elkészülhessen a Zack Snyder-féle változat is.

Bármennyire is hihetetlen, részben az évekig tartó rajongói nyomásnak köszönhetően jövőre tényleg látható lesz Snyder saját víziója, ami a jelenlegi információk szerint legalább négy óra hosszú lesz, és éppen ezért négy részletben kerül majd fel az HBO Max streaming szolgáltatás kínálatába – itthon szinte biztos, hogy az HBO GO-n lesz először látható.

A rendező már hónapok óta hergeli a rajongókat különböző, sosem látott részletekkel (itt van például egy kis ízelítő Darkseidből), most pedig megérkezett az első igazán hosszú előzetes, ami szintén tele van olyan jelenetekkel, amiknek nyoma sem volt a Joss Whedon-féle változatban. Bár a magunk részéről mi nagyon utáltuk a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és a tényleg csapnivalóra sikeredett Az Igazság Ligája filmeket, azért most már nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy Snyder mit mutat majd nekünk 2021-ben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!