Jó napjuk van a szuperhősös videójátékokat kedvelőknek, hiszen a Gotham Knights mellett az éjszaka folyamán bemutatkozott az Arkham-trilógiáért felelős Rocksteady Games legújabb fejlesztése is, a Suicide Squad: Kill the Justice League, amiben ezúttal az Öngyilkos osztag tagjai irányíthatók, a feladatuk pedig az, hogy együtt végezzenek az Igazság Ligája tagjaival, köztük Supermannel.

A Suicide Squad: Kill the Justice League játékmenet videót nem kapott, csupán egy CGI előzetest, ebből viszont legalább kiderül, hogy a kormány által terelgetett szuperbűnözőknek miért kell levadászni az Igazság ligája szuperhőseit. Metropolis felett ott lebeg Brainiac űrhajója, Superman pedig lilán világító szemmekkel bukkan fel a színen, amiből az következik, hogy az űrből érkező, világromboló idegen valahogy átvette az irányítást a jófiúk felett. Éppen ezért a rosszfiúknak kell megakadályozni, hogy az emberiség úgy járjon, mint a videóban az Acélember kezében végző szerencsétlen kommandós.

Annyi már biztos, hogy a játékban irányítható lesz Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot és King Shark, de van egy olyan gyanúnk, hogy a premierkor négynél azért több karakter közül lehet majd választani. Ami a játékmenetet illeti, arról sok minden nem derült ki, de annyi bizonyos, hogy egy négyfős kooperatív mókáról van szó, ahol egymást kiegészítve kell majd helyre tenni az utunkba kerülő rosszindulatú lényeket, illetve – a jó eséllyel – főellenfél formájában felbukkanó szuperhősöket.

Első blikkre nekünk a Gotham Knights jobban bejön, bár ez köszönhető annak is, hogy ott már játékmenet videót is láthattunk. Ennek ellenére kíváncsian várjuk a Suicide Squad: Kill the Justice League-et érintő újabb bejelentéseket, mert a fejlesztő Rocksteady Gamesben eddig azért nem nagyon kellett csalódnunk. A játék megjelenése 2022-nél előbb nem várható, addig még sok minden kiderülhet, illetve érdemes tudni, hogy a játék a PC mellett csak újgenerációs konzolokra, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re lesz elérhető.

MÉG TÖBB FRISS DC FANDOME HÍR:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!