Sokakat már annak a gondolatától is kiráz a hideg, hogy Robert Pattinson lesz a következő Sötét Lovag, de a 2021-es The Batman előzetese arra enged következtetni, hogy nincs miért aggódni, a színész elég meggyőzőnek tűnik a denevéres öltözetben.

Az alig két és fél perces kedvcsinálót megtekintve nagyon úgy tűnik, hogy a film főellenfele ezúttal a Paul Dano alakította Rébusz (The Riddler) lesz, de emellett kapunk egy kis ízelítőt James Gordonból (Jeffrey Wright) és a Macskanőből (Zoë Kravitz) is. Azt persze érdemes tudni, hogy a The Batman emellett olyan színészeket sorakoztat fel, mint a teljesen felismerhetetlen Colin Farrel (Oswald Cobblepot / Pingvin), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), John Turturro (Carmine Falcone) és Peter Sarsgaard (Gil Colson).

Ami a hangulatot és a film világát illeti, az első képkockák alapján ez a verzió közelebb áll Christopher Nolan földhözragadtabb elképzeléshez, mint a Joel Schumacher vagy a Zack Snyder által összehozott, jóval szuperhősösebb alkotások, de van benne egy csipetnyi a Tim Burtonnél látott komorságból is. Az előzetes ráadásul arra enged következtetni, hogy végre előtérbe kerül a Sötét Lovag egyik legfontosabb tulajdonsága: mégpedig az, hogy ő a világ legjobb detektívje – a nyomozás korábban szinte sosem kapott fajsúlyos szerepet a filmekben.

A két és fél percnyi előzetes alapján véleményünk szerint a The Batman elég ígéretesnek tűnik, akár csak Robert Pattinson a denevérjelmezben, szóval izgatottan várjuk 2021. október 20-át, ugyanis a dolgok jelenlegi állása szerint a film ekkor kerül majd a mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!