Ha hozzánk hasonlóan ti is várjátok A farkas gyermekei (Raised by Wolves) című sorozat premierjét, akkor mostantól számolni fogjátok a perceket, ugyanis elképesztően látványos és akciódús előzetes érkezett a szeptember 4-én induló szériához.

Ridley Scott sci-fi sorozata – ami itthon az HBO GO kínálatában lesz először elérhető – a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet, a gyarmatosítás korai szakaszában pedig két android történetét követhetjük nyomon, akik azt a feladatot kapják, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. Az androidoknak – Apának és Anyának – viszont komoly kihívásokkal kell szembenézniük, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus.

A farkas gyermekei szereplőgárdáját többek között olyan színészek alkotják, minz Amanda Collin (Palackposta, A Horrible Woman), Abubakar Salim (Fortitude, Jamestown), Winta McGrath (Aloft, Vörös kutya: A kezdetek), Niamh Algar (The VirtuesCalm With Horses), Jordan Loughran (Beépülve: Az Escobar ügy, Emerald City), Matias Varela (NarcosHoltpont), Felix Jamieson (Trónok harca, The Ghost), Ethan Hazzard (The Long Song, Damned), Aasiya Shah (Hívják a bábát, Kihantolt bűnökIvy Wong (Zsivány egyes: Egy Star Wars-történet, Demóna: A sötétség úrnője) és Travis Fimmel (Vikingek).

A sorozat szeptember 4-től lesz elérhető az HBO GO kínálatában, méghozzá magyar felirattal. A premier napján rögtön három epizód megtekinthetővé válik, a szinkronos HBO premier pedig valamikor később, de még az ősz során várható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!