A GTA V, a Civilization VI és az Assassin’s Creed: Syndicate után tovább folytatódik az Epic Games ingyenes játékdömpingje: ezúttal a 2016-os Hitman és az Árnyvadász címen is ismert cyberpunk-fantasy egyveleg, a Shadowrun Collection zsákolható be teljesen ingyen. Az akció mindkét esetben szeptember 3-án délután öt óráig él.

Ahogy azt már megszokhattuk, az Epic Games minden csütörtökön egy (esetenként több) ingyen beszerezhető játékkal várja a felhasználóit. A múlt heti két indie gyöngyszem (Enter The Gungeon, God’s Trigger) után a cég most a lopakodós akciójátékok és az RPG-k szerelmeseit célozta meg, ugyanis egészen szeptember 3-ig az IO Interactive által fejlesztett Hitman első részét, valamint Harebrained Schemes gondozásában készült Shadowrun-játékokat (Shadowrun Returns, Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut, Shadowrun Hong Kong – Extended Edition) adhatók hozzá a könyvtárunkhoz ellenszolgáltatás nélkül.

Az ingyen kínált Shadowrun és Hitman programok megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni az Epic Games digitális boltját, ha még nem tettük, regisztrálni egy fiókot (de akár a Google fiókunkat is használhatjuk a belépéshez), külön-külön felkeresni a játékok adatlapját és rábökni a képük alatt látható GET gombra. Ha ezzel megvagyunk, a Hitman és a Shadowrun Collection azonnal hozzáadódik a könyvtárunkhoz, a jövőben pedig bármikor letölthetők és játszhatók lesznek az Epic Games Store kliensprogramján keresztül.

A mostani négy játék mellett persze a jövő heti ajándékról sem érdemes megfeledkezni, ami ezúttal a QC Games stúdió által fejlesztett és kiadott akció-szerepjáték, az Into the Breach lesz. A programot egyszer már elérhető volt ilyen akció keretében, így a csütörtökönként rendszeresen visszatérő felhasználóknak valószínűleg már ott lapul a könyvtárában.

Szerző: Kicsiny Marcián

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!