A nyár közepe óta tudható, hogy a LEGO boszorkánykonyhájában készül egy Baby Yoda szobor, hasonló a 75255-ös készlethez, most viszont már képek is vannak a LEGO 75318 kódszámú The Child szettről, ami hamarosan kapható lesz a boltokban.

A LEGO 75318 – The Child szett Luxemburgban bukkant fel egy boltban, képek is készültek róla, amik aztán pillanatok alatt elterjedtek az interneten. Az egyelőre nem tudni, hogy a Baby Yoda szobor összesen hány elemből építhető meg, de az ára 80 euró (~28-30 ezer forint) körül alakul, az összerakott végeredmény 21 cm széles (ha a fülvégtől fülvégig nézzük), és 19 cm magas, a fej és a fülek pedig mozgathatók. Az építmény mellé ezúttal is jár egy ilyenkor szokásos matricás névtábla, továbbá egy minifigura, ami megegyezik a LEGO 75292 – A Mandalori Fejvadász szállító készletben található figurával.

LEGO Star Wars 75318 The Child baby yoda
LEGO 75318, avagy Baby Yoda szobor formában.

Habár arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy a LEGO 75318 – The Child szett mikor kerül forgalomba, de figyelembe véve, hogy Baby Yoda egyes helyeken már kinn van a polcokon és megvásárolható, arra következtetünk, hogy szeptember 1-től ott lesz a LEGO hivatalos webshopjában, illetve a LEGO üzeletek és játékboltok polcain is.

Még több LEGO:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!