Ahogy azt már megszokhattuk, az Epic Games Store ismét ingyen játékot kínál a felhasználóinak bármiféle ellenszolgáltatás nélkül. Legutóbb a 2016-os Hitmant és a Shadowrun Collectiont szerezhettük be ingyen, és bár az Epic Games ezen a héten némileg visszafogta magát, de ezúttal sem maradunk ajándék nélkül: most az Into the Breach-et vihetőegyetlen peták kicsengetése nélkül.

Ahhoz, hogy egyetlen filléár elköltése nélkül megszerezhessétek a játékok, csupán annyit kell tenni, hogy felkeresitek az Epic Games Store digitális áruházat, ha még nem tettétek, regisztrálni egy fiókot (de a Google fiókunkkal is beléphettek), ellátogatni az Into the Breach adatlapjára, majd a játék képe alatt rábökni a GET gombra. Ha ezzel megvagytok, a program automatikusan hozzáadódik a digitális játékkönyvtáratokhoz, és a későbbiekben bármikor szabadon letölthető és játszható lesz az Epic Games kliensprogramján keresztül.

Aki esetleg nem lenne képben az éppen ingyen kínált programmal kapcsolatban, annak nagyon röviden annyit érdemes tudnia, hogy egy körökre osztott stratégiai-rogulike játékról van szó, amit a FTL-ről híres Subset Games fejlesztett és adott ki még 2018-ban.

Az Epic Games Store aktuális akciója szeptember 10-én délután 5 óráig tart, és az Into the Breach ingyenessé válásával párhuzamosan az is kiderült, hogy a jövő héten a Railway Empire és a Where The Water Tastes Like Wine váltja majd.

Szerző: Kicsiny Marcián

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!