Az HBO GO-t jó eséllyel már nem kell bemutatni senkinek, a böngészőben, okostelefonon és okostévén is elérhető streaming szolgáltatás a Netflix után a második legnépszerűbb platform hazánkban, és az HBO-nak hála most az is kiderült, hogy az előfizetőket mely tartalmakát preferálták leginkább augusztus hónapban.

A szolgáltató két listára bontotta augusztus legnépszerűbb műsorait, az egyiken a filmek, míg másikon a sorozatok találhatók. Előbbinél a legnézettebb az Artemis Fowl lett, ami nem meglepő annak fényében, hogy a Disney alkotásának hazai premierje exkluzívan az HBO GO-t illette meg. A családi kalandfilm ráadásul olyan mozikban is futó blockbustereket előzött meg, mint a Jumanji: A következő szint vagy a Star Wars: Skywalker kora.

 1. Artemis Fowl
 2. Jumanji: A következő szint
 3. Star Wars: Skywalker kora
 4. Kémesítve
 5. Charlie angyalai
 6. Bloodshot
 7. Jégvarázs 2.
 8. Aki bújt
 9. Az aszfalt királyai
 10. Addams Family – A galád család

Ami az eugusztusban legnézettebb sorozatokat illeti, ott akad pár érdekesség, hiszen amellett, hogy a legnézettebb sorozat az Agymenők lett (ami nem sokkal előzte meg a frissen debütált, kritikus kedvenc Lovecraft Countryt), a top 10-be befért egy gyerekeknek szóló klasszikus (Mancs őrjárat) és a spanyol HBO saját gyártású dramedy sorozata, a Vagy így, vagy úgy is.

 1. Agymenők
 2. Lovecraft Country
 3. Modern család
 4. Perry Mason
 5. A keselyű három napja
 6. Trónok harca
 7. Nagy Katalin – A kezdetek
 8. Mancs őrjárat
 9. Vagy így, vagy úgy
 10. Eufória

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!