Russell Crowe, vagyis az általa alakított karakter erősen bekattanva vesz üldözőbe egy hétköznapi anyukát, hogy megmutassa neki, milyen is az, amikor az embernek igazán rossz napja van. A Téboly szeptember 10-én, azaz csütörtökön érkezik a mozikba. 

Legújabb filmjében alig lehet ráismerni hollywood egykori fenegyerekére, aki a Gladiátorban még Maximus szerepében hódította meg a női szíveket. Erre ezúttal biztosan nem kerül sor, hiszen a Tébolyban Russel Crowe mindennek nevezhető, csak szívdöglesztőnek nem!

A szeptember 10-én érkező thriller története szerint egy anyuka a dugó közepén rádudál egy rostokoló idegenre – Crowe karakterére – aki ezen nagyon bepöccen, de felajánlja a nőnek: ha bocsánatot kér, elfelejti a dolgot. Az anyuka persze nemet mond, aminek váratlan következményei lesznek: kezdetét veszi egy őrült hajsza, amiben a pszichopata férfi mindent megtesz azért, hogy megmutassa, milyen az, mikor valakinek igazán rossz napja van.

A Téboly (eredeti címén Unhinged) az előzetese alapján a Michael Douglas főszereplésével készült, 1993-as Összeomlás modern időkre szabott testvérének tűnik, sok-sok feszült pillanattal. Russel Crowe mellett Caren Pistorius (Ragadozó városok, Cargo) alakítja a célponttá váló nőt, de láthatjuk a Westworldből ismerős Jimmi Simpsont és a Gyerekjáték remakből ismert Gabriel Bateman is felbukkan a történetben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!