A LEGO hivatalosan a héten leplezte le a 75920-as sorszámú készletét, amiből egy hatalmas (3187 alkatrészből álló) Mos Eisley Cantina építhető meg, és nagyon úgy néz ki, hogy a készlet megrendelői egy ajándékot is kapnak, méghozzá a LEGO Star Wars 6346098 Yoda’s Lightsaber szettet.

Az információ többek között a Brick Fanatics oldalán olvasható, és a cikk szerint a LEGO Star Wars 6346098 Yoda’s Lightsaber ajándékba jár azon vásárlóknak, akik LEGO VIP tagként szeptember 16. után, vagy sima vásárlóként október 1. után megrendelik a LEGO 75290 Star Wars Mos Eisley Cantina szettet. Az összesen 140 alkatrészes készletből Yoda fénykardja építhető meg, ami egy apró állványon kap helyet, és még egy külön, matricás elem is jár mellé, ami büszkén hirdeti, hogy kinek a fegyvere van LEGO-ból megépítve és kiállítva.

LEGO Star Wars 6346098 Yoda’s Lightsaber
Egyszerű, de nagyszerű? Fotó: Brick Fanatics

Mivel az ehhez hasonló, vásárlás mellé járó promóciós szettek mindig elérhetők voltak a budapesti LEGO Store üzletekben (Allee, Árkád, Westend), így azt feltételezzük, hogy Yoda fénykardjának esetében sem lesz ez másképp. Azaz nagy valószínűség szerint nemcsak akkor lehet majd hozzájutni ehhez a különleges készlethez, ha a LEGO saját webshopjából rendeli meg az ember a 119 000 forintért kínált LEGO 75290 Star Wars Mos Eisley Cantina szettet.

LEGO Star Wars 6346098 Yoda’s Lightsaber
Ha minden igaz, így fest a csomagolás. Fotó: Brick Fanatics
Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!