Ha valaki szereti a B-kategóriás horrorokat, annak van egy jó hírünk: idén októberben érkezik a maga kategóriájában kihagyhatatlannak tűnő The Last Exorcist, amiben Danny Trejo alakítja az ördőgűzést végző papot.

Danny Trejo, a börtöntöltelékből lett színész jó eséllyel mindenkinek ismerős, hiszen olyan alkotásokban láthattuk az elmúlt két évtizedben, mint a Szemtől szembe, az Alkonyattól pirkadatig, a Ragadozók vagy éppen a főszereplésével készült Machete és a Machete gyilkol. Trejo elképesztő tempót diktál, évente akár egy tucat alkotásban is felbukkan, és ezek között bőven túlsúlyban vannak a moziba sosem kerülő, megkérdőjelezhető minőségű alkotások.

Ide tartozik az egyik legújabb filmje, a The Last Exorcist is, aminek a sztorija szerint egy terrortámadás következtében Trejo karakterét leszámítva meghal minden ördögűzésre felkészített pap, ezért rá hárul a feladat, hogy kiűzzön egy démont a fiatal nő testéből.

A film rendezője, Robin Bain szerint nem csupán egy sima horrorfilmre számíthatnak a nézők, hanem egy olyan alkorásra, aminek „nagyon sötét pszichológia vetülete van”. A fenti előzetesből ez mondjuk egyáltalán nem érződik, sőt a másfél perces kedvcsináló alapján az egész film rettenetesnek tűnik, de Danny Trejo miatt egyszerűen muszáj lesz megnéznünk.

A színészen kívül feltűnik majd a porondon Terri Ivens (The Bay), Rachele Brooke Smith (Cold Moon) és Cate Jones (Camp Cold Brook) is. A film stílusosan Halloween környékén, egészen pontosan október 13-án kerül a nagyközönség elé, de a mozikba nem kerül be, csak DVD-n lesz megvásárolható, illetve online lesz kikölcsönözhető az ínyencek számára.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!