Örülhetnek a Jurassic Park és a Jurassic World rajongói, hiszen idén ősszel érkezik a Jurassic World: Krétakori tábor című animációs sorozata a Netflixre, amihez a várakozást enyhítendő már egy kedvcsináló előzetes is érkezett. 

A Jurassic World: Krétakori tábor szeptember 18-án érkezik a Netflix kínálatába, az elkészítéséért a Dreamworks Stúdió felelet, és a munkálatokban az első Jurassic World-filmet rendező Colin Trevorrow is részt vett, igaz, ezúttal csak producerként, a A sorozat showrunneri feladatokért Scott Kreamer és Aaron Hammersley felelt.

A sorozat főszereplői Darius, Brooklynn, Kenji, Sammy, Ben és Yaz, akik táborozni érkeznek a Isla Nublarra, és az ő szemükön keresztül láthatjuk a 2015-ös Jurassic World eseményeit, konkrétan azt, hogy mi történt a sziget másik oldalán, amíg Chris Pratt és Brye Dallas Howard karakterei küzdöttek a parkot elárasztó káosszal. Az előzetes tanulsága szerint a gyerekek lehetőséget kapnak, hogy elsőként járják be a szigetet, és különböző exkluzív feladatokban vehessenek részt, az Indominus rex elszabadulását követően azonban a fiatalok hamar felismerik: saját magukon kívül senkire sem számíthatnak, ha túl akarják élni ezt a kalandot.

Az előzetessel párhuzamosan ráadásul elindult a kifejezetten igényesre sikerült CampCretaceous.com oldal is, ahol további érdekességek várják az őslények és Jurassic-filmek iránt érdeklődők. Ha pedig már szóba kerültek a játékfilmek, érdemes tudni, hogy már javában készül a Jurassic World trilógia harmadik darabja, a Dominion, ami kapcsán nemrég kiderült, hogy nem ez lesz a dinós-franchise utolsó darabja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!