Örülhetnek a horror műfaj szerelmesei: a Welcome To The Blumhouse horrorantológia keretein ezúttal nyolc kevésbé ismert rendező hátborzongató produkcióját nézhetjük meg, négyhez pedig már kedvcsináló is érkezett.

A Hulu és a Blumhouse 2018-ban indította útjára az Into the dark névre keresztelt horrorantalógiát, és ennek a folytatása az idén októberben érkező Welcome To The Blumhouse, aminek keretében kevésbé ismert rendezők kalauzolják el a nézőket a horrorfilmek vérfagyasztó világába. Az összesen nyolc alkotást számláló sorozat ugyanakkor már nem a Hulu, hanem az Amazon Prime kínálatában lesz elérhető. Az első négy pedig már októberben elérhetővé válik, és ezekhez már ígéretes előzetesek is érkeztek.

Emmanuel Osei-Kuffour Jr. Black Box című filmje egy autóbalesetet szenvedő apát helyez a középpontba, aki a sérülések következtében elveszti emlékeit. Hogy azokat visszaszerezze, egy kísérletben vesz részt, aminek a következményei még a korábbi tragédiánál is súlyosabbak. A Black Box október 6-tól lesz elérhető az Amazon Prime kínálatában.

A szintén október 6-án érkező The Lie című alkotás rendezője az AMC-féle The Killing egyik executive producere, Veena Sud, aki egy barátját hirtelen felindulásból megölő tinédzserről forgatott filmet. A feszes történetben a gyerek szülei mindent megtesznek, hogy megpróbálják eltusolni lányuk tettét, ám a hazugságok csak újabb hazugságokat szülnek.

A széria harmadik része az Elan ésRajeev Dassani testvérpár rendezte Evil Eye, amiben egy látszólag tökéletes románc fut zátonyra, amikor a főszereplő édesanyjában gyanú fogan lánya barátjával kapcsolatban, aki nagyon nem az, aminek látszik. A film október 13-án debütál.

Zu Quirke rendező Nocture című alkotásában egy elit művészeti egyetem diákja rátalál egy nemrégiben elhunyt hallgató naplójára, és hamarosan elkezdi lekörözni a korábban sokkal tehetségesebbnek tartott testvérét. A produkció szintén október 13-tól lesz megtekinthető.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!