Teljesen váratlanul elég meglepő információval állt elő a The Hollywood Reporter: a magazin forrásai szerint Jamie Foxx tárgyalásokat folytat arról, hogy ismét eljátssza A csodálatos Pókember 2-ben alakított Electro karakterét, méghozzá a Tom Holland főszereplésével készülő harmadik Pókember-filmben.

A laphoz eljutott értesülések szerint Jamie Foxx közel van ahhoz, hogy leszerződjön a Sony Pictures és a Marvel Studios gyártásában készülő harmadik Pókember-filmhez, amiben ismét Electroként tűnne fel. A színész először a 2014-es A csodálatos Pókember 2-ben alakította a szuperbűnözőt, méghozzá az Andrew Garfield által életre keltett Pókember mellett.

Amennyiben az információk igaznak bizonyulnak, az nagyon érdekes egyveleget eredményez, nem mellesleg számos kérdést vet fel. Ne feledjük: a Pókember: Idegenben végén feltűnt Jonah J. Jameson, akit ismét J. K. Simmons keltett életre, a színész, aki az első, Sam Raimi-féle trilógiában alakította a Pókember iránt végtelen ellenszenvet tápláló New York-i laptulajdonost. A Simmons-féle Jameson vélhetően fel fog bukkanni a közeljövőben érkező harmadik Pókember-filmben is, és mellé igencsak érdekes adalék lenne Foxx Electrója. Már csak azért is, mert ez arra utal, hogy a Sony valahogy behozza a képbe a párhuzamos univerzumokat, és ezek egyike az Andrew Garfield-féle Pókember világa lesz.

Mindez persze most még csak puszta spekuláció, hiszen egyelőre senki nem erősítette meg a The Hollywood Reporter értesüléseit, és simán lehet, hogy a színész és az általa alakított szuperbűnöző tényleg stimmel, de ezen a ponton még elképzelhető, hogy nem ugyanaz az Electro érkezik Tom Holland mellé, akit A csodálatos Pókember 2-ben láttunk, hiszen a Pókember: Idegenben Jamesonja sem ugyanaz a karakter, akit az első három Pókember-filmben láttunk, hanem a szereplő egy új verziója, akit ugyanaz a színész alakít.

Ha viszont Jamie Foxx Electrója tényleg A csodálatos Pókember 2 világából érkezik, az egyben azt is jelentheti, hogy a Sony rálép arra az útra, amin már a Warner Bros. is megindult azzal a döntésével, hogy a készülő The Flash-filmben nemcsak Ben Affleck tér vissza Batmanként, de a Tim Burton-féle Sötét Lovag, Michael Keaton is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!