A The Hollywood Reporter csütörtökön szellőztette meg, hogy Jamie Foxx arról tárgyal a Sony Pictures stúdióval, hogy ismét eljátssza Electro szerepét a Tom Holland főszereplésével készülő, elméletileg jövőre érkező harmadik Pókember-filmben. Habár hivatalos bejelentés egyelőre még mindig nincs, a színész egy Instagram posztban erősítette meg, hogy nem kacsa a híresztelés.

Jamie Foxx magyar idő szerint péntek éjszaka tett ki az Instagramra egy olyan posztot, amiben elismerte, hogy tényleg szerepelni fog az egyelőre cím nélküli új Pókember-filmben, és azt is elárulta, hogy ezúttal nem lesz kék bőrű a karaktere, cserébe viszont badass, azaz igazi rosszfiú lesz – jelentsen ez bármit is. A bejegyzést a színész azóta törölte, de az internet nem felejt, képernyőmentések bizonyítják, hogy Foxx tényleg szerepelni fog a Pókember 3-ban, hiába nem tett bejelentést sem a gyártó Sony Pictures, sem a koprodukcióban résztvevő Marvel Studios.

jamie foxx
Fotó: Screenrant

Éppen ezért egyelőre csak találgatni lehet Electro pontos szerepét illetően. A Jamie Foxx alakította karakter először a 2014-es A csodálatos Pókember 2-ben tűnt fel Andrew Garfield oldalán, és a hír kiszivárgásakor rögtön mindenki arra gondolt, hogy Foxx feltűnésével valahogy bekeverednek a történetbe a párhuzamos univerzumok. A színész bejelentése – miszerint nem kék lesz – viszont arra enged következtetni, hogy bár újra eljátssza Electro karakterét, ez a szuperbűnöző nem ugyanaz lesz, mint akit hat éve láthattunk. Ez amúgy egybecseng azzal, ahogy J. K. Simmons is visszatért Jonah J. Jameson szerepében. A színész a Pókember: Idegenben végén ugyan negyedszer játszotta el a karaktert, de az új verzió nem azonos a Sam Raimi-féle trilógiában látottal, csak ugyanaz a színész játssza el ugyanannak a karakternek az új verzióját. Ez lehet a helyzet Jamie Foxx és Electro esetében is.

Mindez persze csak találgatás, hiszen hivatalos bejelentés nincs, csupán Foxx kotyogta el magát idő előtt, de ettől függetlenül már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a jelen pillanatban 2021. december 17-re ígért film vajon milyen meglepetéseket tartogat még számunkra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!