Gal Gadot legközelebb a régóta csúszó Wonder Woman 1984-ben és a Halál a Níluson című filmekben tér vissza a nagyvászonra, de már azt is tudjuk, hogy a jövőben milyen projektre fog koncentrálni: ő lesz Kleopátra egy epikus életrajzi filmben, amit a szuperhősnős filmekért is felelős Patty Jenkins rendez.

Gal Gadot, mint Egyiptom királynője? Első hallásra remekül hangzik, ráadásul a színésznő ezúttal is a Wonder Woman filmek direktorával, Patty Jenkins-szel karöltve dolgozhat együtt a projekten, utóbbi ezúttal is rendezőként vállalta a filmes munkálatokat. A megbízható páros mellett a forgatókönyvért Laeta Kalogridi felel, aki a múltban többek között az Alita: a harc angyalán, a Viharszigeten és az Altered Carbon sorozaton dolgozott íróként.

gald gadot kleopátra
Patty Jenkis és Gal Gadot a Wonder Woman 1984 forgatásán. Fotó: Warner Bros.

Az Atlas Entertainment és a Pilot Wave Motion Pictures gyártásában készülő produkcióról egyelőre keveset tudni, még arról sincs információ, hogy a film Kleopátra életének mely szakaszát kívánja bemutatni. Egyiptom ikonikus királynőjének életét korábban már több ízben is feldolgozta Hollywood, például Claudette Colbert főszereplősével 1934-ben és Elizabeth Taylorral 1963-ban. Utóbbi alkotást ma is a filmtörténelem legnagyobb (és legproblémásabb) filmjei között tartják számon, a maga idejében pedig négy Oscar-díjjal jutalmazták.

Az egyelőre megjelenési dátum nélküli Kleopátra érkezéséig Gal Gadot viszont még több alkalommal feltűnik jelentősebb filmekben: egyrészt a több ízben is elhalasztott Wonder Woman 1984-ben, ami jelen állás szerint 2020. december 24-én érekzik a mozikba, valamint a Halál a Níluson című Poirot-történetben, ahol a Kenneth Branagh által alakított neves belga detektív egy zűrös szerelmi háromszög szálait igyekszik kibogozni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!