Bár pletykák már korábban is voltak ezzel kapcsolatban, de most már teljes bizonyossággal írhatjuk: élőszereplős sorozat készül a Zöld Lámpás képregényekből.

Az HBO Max streaming szolgáltatás egyik legnagyszabásúbb sorozata lehet a Zöld Lámpás képregények alapján készülő élőszereplős sorozat, amiben az ikonikus főgonosz Sinestro, és a közönségkedvenc Kilowog is szerepet kap. A hírek szerint a szériában több földi Zöld Lámpás is felbukkan, például Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz és Alan Scott, de új szereplők felbukkanására is számíthatunk a Green Lantern Corps kötelékében.

A Variety magazin értesülései szerint Seth Grahame-Smith (Éjsötét árnyék; Lego Batman: A film; Abraham Lincoln, a vámpírvadász) és Marc Guggenheim (Zöld íjász, Supergirl) közösen írják a sorozatot, de executive producerként is szerepet vállalnak a széria elkésztésében, Grahame-Smith pedig a sorozat showrunneri feladatait is megkapta.

A Zöld Lámpás képregényeket nem egyszerű adaptálni, hiszen a Föld és az Oa bolygó mellett az univerzum szinte minden szegletében játszódnak, így fel kell kötnie a gatyaszárat annak, aki a megfilmesítés mellett dönt. Intő példának pedig ott van a 2011-es, Ryan Reynolds főszereplésével készült Zöld Lámpás, ami a rajongóknál, a kasszáknál és a kritikusoknál is elhasalt. A magunk részéről nagyon bízunk benne, hogy a közeljövőben érkező HBO Maxos sorozat képes lesz megugrani a lécet, mind a történetet, mind a vizuális megvalósítást illetően.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!