A 90-es évek népszerű animációs sorozata a Hulu jóvoltából tér vissza a tévék képernyőire: az Animánia új változatának első évada már idén látható lesz, és természetesen a jól ismert karakterek is felbukkannak benne.

Több mint 25 év telt el azóta, hogy a Warner Bros. bemutatta a három vásott testvér, Wakko, Yakko és Dot kalandjait, akik idén visszatérnek a tévék képernyőire, méghozzá a két világuralomra törő egér, Bunkó és a Vész társaságában. Az Animánia című rajzfilmsorozatban bármi lehetséges, sok benne a különböző kulturális utalás, a felnőttbarát humor, a szereplők ráadásul sokszor a közönségnek is kiszólnak. Bár Magyarországon csak az első évad volt látható a tévében, a széria összesen 99 epizódot élt meg, és 1999-ben még egy egész estés, de csak videokazettán kiadott rajzfilm is készült belőle.

Ami az új verziót illeti, az előzetes alapján olyan érzésünk támadt, mintha nem is telt volna el 22 év az ötödik évad vége óta: Wakko, Yakko és Dot, a rosszcsont testvérek ezúttal is folyton zűrzavart okoznak a környezetükben, és a jól megszokott üsd-vágd poénokból sem lesz hiány.

Az új animációs széria a Hulu streaming szolgáltató kínálatában lesz elérhető, és két évadot már be is rendeltek a sorozatból. Bár a több évtized kihagyás után felmelegített alkotásoknak sokszor vegyes a fogadtatása, ezúttal némi bizakodásra adhat okot, hogy a régi szériához hasonlóan ezúttal is Steven Spielberg cége áll a projekt mögött. A végeredmény minőségéből ráadásul hamarosan mi magunk is ízelítőt kapunk, hiszen a 13 részes első évad november 20-án indul, a második szezon pedig valamikor 2021-ben várható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!