Közeledve a karácsonyhoz a Fumax Kiadó újabb meglepetést biztosít a fa alá, hiszen nekik hála november végén magyarul is elérhetővé válik a DC Black Label zászlója alatt megjelent Harleen képregény, ezúttal is a megszokott keményfedeles borítóval.

Dr. Harleen Quinzel felfedezte: a pszichés betegségek valójában a túlélést szolgálják. Azonban hiába talált rá a Gothamet kísértő őrület lehetséges gyógymódjára, még be kell bizonyítania forradalmi elméletét a szkeptikus rendszernek. A doktornő éppen ezért alámerül az Arkham Elmegyógyintézet legvérszomjasabb ápoltjainak zaklatott elméjébe.

Ha pedig elég sokáig nézel a sötétségbe, a sötétség visszanéz rád… Minél több időt tölt Harleen az elmebeteg bűnözők között, annál közelebb kerül egy bizonyos, Joker néven ismert ápolthoz, és ezzel párhuzamosan egyre inkább eltávolodik a valóságtól.

harleen
Fotó: Fumax Kiadó

A közönségkedvenc képregényszerző, Stjepan Šejić (Aquaman: Underworld, Sunstone) magával ragadó történetben, lélegzetelállító rajzokkal meséli el a legendás antihős, Harley Quinn születését és a Joker iránti beteges szerelmének eredetét. A november végén érkező 208 oldalas kötet a teljes háromrészes Harleen-minisorozatot tartalmazza, és a Fumax Kiadótól megszokott, igényes keménykötésű kiadásban lesz elérhető.

A Fumaxnak ráadásul nem ez lesz az első képregénye a DC Black Label kötetek közül, hiszen már korábban kiadták a Batman: Fehér Lovagot, ami az elmúlt évek egyik legjobb története a Sötét Lovaggal a főszerepben. A kiváló képregénnyel mi is foglalkoztunk egy részletes cikkben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!