Remek híreink vannak a Sabrina hátborzongató kalandjai című sorozat rajongói számára: kapott egy friss előzetest a negyedik (és egyben utolsó) évad, nem mellesleg már azt is tudjuk, hogy mikorra érkezik a Netflixre a várva várt folytatás. 

Rendesen a szívünkhöz kaptunk, amikor nyáron kiderült: kaszát kapott a Netflixen futó Sabrina hátborzongató kalandjai, így a soron következő negyedik évad egyben az utolsó lesz. Miután nagy nehezen megemésztettük a hírt, elkezdtünk reménykedni: bár szomorú, hogy így alakult, de az alkotónak legalább van esélye arra, hogy méltó lezárást rittyentsenek a sorozatnak.

A harmadik szezonban Sabrina Spellmannek nemcsak az alvilági uralomra törő herceg, Caliban felett kellett győzedelmeskednie, hogy elfoglalhassa méltó helyét a Pokol trónján, de Greendale városában megjelentek egy ősi vallás tagjai is, akiket amolyan szitókszóként csak pogányokként emlegetnek a sorozatban. A banda epizódról-epizódra nagyobb fenyegetést jelentett, ami végül odáig fajul, hogy a saját istenük feltámasztásával elpusztítanak mindent. Sabrina egy paradoxontól sem mentes időutazással akart rendet tenni, ami nem kis feladat egy normális életre vágyó tiniboszorkány számára, főképp úgy, hogy a szerelmi élete sem nevezhető problémamentesnek. Nem lennénk a helyében…

A negyedik évad premierdátumáról végül a fenti előzetes rántotta le a leplet: a Sabrina-sorozat negyedik felvonása december 31-én, egy csütörtöki napon érkezik a Netflixre, egyszerre az egész szezon, ami ismét nyolc, fejenként 60 perces epizódot jelent.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!