Jó, jó tudjuk, nem feltétlenül tartozik a profilunkba, de nem tudjuk megállni, hogy ne osszuk meg veletek a hírt: tényleg elkészül a Doktor Szöszi 3, és már azt is tudni, hogy a folytatás pontosan mikor kerül a mozikba.

19 év telt el azóta, hogy Elle Woods meghódította a Harvard jogi karát, és 17 éve állt ki szeretett csivavája, Gyilkos Woods jogaiért, és egy ideje pletykálják, hogy elkészülhet a folytatás. Először 2018-ban röppent fel a hír, hogy a bombázó jogász ismét visszatér a mozivásznakra, méghozzá a karaktert eredetileg is megformáló Reese Witherspoon alakításában. Az öniróniától sem mentes Doktor Szöszi-széria legújabb darabja ismét a csacsogó és divatmániás Elle körül forog majd, ám nem kizárt, hogy a manikűrös Paulette (Jennifer Coolidge) és Elle hősszerelmes férje, Emmett (Luke Wilson) is visszatérnek.

doktor-szoszi-3
Fotó: MGM

A folytatás forgatókönyvéért nem akárkik felelnek: Mindy Kaling a Városfejlesztési osztály egyik alkotójával, Dan Goorral közösen dolgozik a projekten, de az eredeti producerek, Marc Platt és Adam Siegel is ott vannak a harmadik rész fedélzetén. A rendező személyét ugyanakkor továbbra is homály fedi, ám az már biztos, hogy a Hatalmas kis hazugságok sztárja nemcsak színészként, de producerként is kiveszi a részét a film készítéséből, méghozzá a produkciós cégén, a Hello Sunshine-on keresztül.

A sztoriról egyelőre semmit nem tudni, de Witherspoon egyszer úgy nyilatkozott, hogy Elle ezúttal is hősök útját járja majd – bármit is jelentsen ez. A forgatókönyvön persze még van idő dolgozni, hiszen a Doktor Szöszi 3 csak 2022. május 20-án kerül a mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!