Figyelembe véve Bosszúállók: Végjáték befejezését, nem akkora meglepetés, de most már biztos, hogy Chris Pratt is feltűnik a Taika Waititi rendezte Thor: Love and Thunder című filmben, természetesen Űrlord szerepében.

Ha valaki esetleg már elfelejtette volna, akkor érdemes tudni, hogy a Bosszúállók: Végjáték úgy ért véget Thor és a Galaxis őrzői számára, hogy a viharisten csatlakozott a szedett-vedett csapathoz és együtt hagyták el a Földet. Ezt figyelembe véve nem meglepő, hogy a Chris Pratt alakította Űrlord is felbukkan a negyedik Thor-filmben, ami Love and Thunder címmel kerül majd a mozikba 2022. február 11-én. Mindez már csak azért is jó hír, mert a Thor és Peter Quill közti dinamika a Végtelen háború és a Végjáték legszórakoztatóbb jeleneteit biztosították.

A Thor: Love and Thunder forgatása 2021 januárjában kezdődik, a rendezésért pedig ismét a Thor: Ragnarokot levezénylő Taika Waititi felel. Visszatér továbbá Natalie Portman, méghozzá ismét Jane Foster szerepében, aki Thorrá válik a ránk váró történetben és így képes lesz a korábban elpusztított Mjolnir megemelésére is. Ismét láthatjuk majd Tessa Thompsont, természetesen Valkűr szerepében, a főgonoszt pedig Christian Bale alakítja, bár az egyelőre még nem világos, hogy a színész melyik Marvel gonosztevőt játssza majd el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!