A Disney+ streaming szolgáltató kínálatába 2021. január 15-én érkező WandaVision sorozatot már tűkön ülve várja a nagyközönség, a magyar olvasóknak pedig lesz mivel készülni a premierre, hiszen a széria alapjául szolgáló egyik képregény, A Vízió hamarosan itthon is megjelenik a Fumax kiadó jóvoltából. 

A WandaVision szériát jelentős várakozások előzik meg, ami többek között annak is köszönhető, hogy sokan a Marvel eddigi legbizarrabb projektjeként hivatkoznak rá – természetesen a lehető legjobb értelemben. Hogy pontosan mi fán a terem ez a sorozat, egy korábbi cikkünkben összefoglaltunk róla mindent, amit tudni lehetett, de azt kell feltétlenül tudni, hogy Wanda Maximoff, azaz Skarlát Boszorkány és Vízió körül forog a története, ami a Bosszúállók: Végjáték után veszi fel a fonalat.

A széria alkotói több képregényből merítettek ihletet a szériához,  és ezek egyike Tom King díjnyertes, A Vízió című alkotása, ami azt mutatja be, Vízió miképp igyekezett egy tökéletes családot teremteni magának, hogy embernek érezhesse magát. A szintezoid lény mindennél jobban vágyik a normális életre, ezért megalkotja Virginiát, a feleségét, valamint a Viv és Vin nevű kamasz ikreket, akik „apjukhoz” hasonlóan emberi életre vágynak. A Vízió família ugyan az összetartozásra és a szeretetre törekszik, vágyuk azonban hamar megszállottsággá alakul, ami miatt szembekerülnek a Föld legnagyobb hőseivel is…

vízió-képregény
Forrás: Fumax

A kiváló képregény a Fumax jóvoltából hamarosan itthon is elérhető lesz, méghozzá a kiadótól megszokott minőségi, keménytáblás kivitelben. Az összesen 12 füzetet számláló teljes sorozatot tartalmazó kiadvány megjelenése valamikor decemberben várható, és az érdeklődök a kiadó oldalán akár már elő is rendelhetik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!