Igen, jól olvastátok: a remake láz nem kerüli el gyerekkorunk egyik kedvenc rajzfilmjét sem, a Tom és Jerry ráadásul élőszereplős verzióban tér vissza 2021-ben. 

A Warner Bros. élőszereplős formában hozza vissza gyermekkorunk egyik nagy kedvencét, amihez a napokban megkaptuk az első előzetest is, így aki idáig abban bízott, hogy egy rossz vicc az új Tom és Jerry érkezése, az bizony csalódni fog. Az élőszereplős jelző persze kissé csalóka lehet, ugyanis a címszereplőket nem egy valódi macska és egér alakítja, csupán a világ valóságos körülöttük, mint például a Space Jam – Zűr az űrben esetében.

A CGI-animációval életre keltett címszereplők mellett Chloë Grace Moretz (Éjsötét árnyék, Carrie) és Michael Peña (Ant-Man, Az utolsó műszak) tűnnek fel fontosabb szerepekben, a rendezői székbe pedig a Pofázunk és végünk Miamiban, illetve a 2005-ös Fantasztikus négyes rendezője, Tim Story ülhetett – ami a minőséget illetően némi aggodalomra ad okot.

A sztorit az alkotók ezúttal sem gondolták túl, hiszen a frissen alkalmazott Kayla (Chloë Grace Moretz) azzal bízza meg Tomot, hogy tegye ki a szűrét a New York legelegánsabb szállodájába beköltöző Jerrynek. Mindez persze a megszokott macska-egér játékhoz vezet, megfejelve a régen is bevált üsd-vágd poénokkal, de azért nem lennénk meglepődve ha a történet végül olyan fordulatot venne, ahol mindenki összefog egy közös ügy érdekében. A HannaBarbera-féle klasszikus újszerű, egész estés változata a stúdió ígérete szerint 2021. március 5-től lesz látható a mozikban – a szinkronos előzetes tanulsága szerint hazánkban is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!