Magyarországon elsőként könyvfutár szolgálattal rukkolt elő a Magvető Café, aminek keretén belül egy órán belül házhoz érkeznek a kiválasztott olvasmányok!

A Wolt eddig az ételek házhozszállításáról volt híres, de most bővül a paletta, hiszen a Líra Könyvvel és a Magvető Caféval karöltve már könyvek kiszállítását is vállalják. A Magvető Café neve valószínűleg ismerősen cseng a könyvek szerelmeseinek, lévén a kávézóként és rendezvény-helyszínként is működő könyvesbolt számos kulturális eseménynek ad otthon.

A járványhelyzet miatt – másokhoz hasonlóan – az irodalmi kávézó is bezárni kényszerült az elmúlt héten, és bár mint könyvesbolt továbbra is tárt kapukkal várja a belátogató könyvmolyokat, de a kényszer szülte helyzetet egy újítással igyekeznek átvészelni: a Wolt oldalán a megszokott éttermek mellett a Magvető könyvei is elérhetővé váltak a felhasználók számára, akik kiválasztott könyveiket szupergyorsan, akár egy órán belül kézhez kaphatják. Arra persze készülni kell, hogy a könyves szolgáltatás egyelőre csak Budapest belső kerületeiben, pontosabban a Magvető Café négy kilométeres körzetében érhető el.

magvető-café-könyvfutár

Forrás: Magvető CaféA Magvető könyvfutár rendszere nemcsak gyorsabb a webshopoktól megszokott 2-3 napos kiszállítási időnél, de még arra is van lehetőségünk, hogy dedikált darabokhoz jussunk hozzá, ugyanis az oldalon már most lehetőség van az aláírt példányok beszerzésére, sőt nem kizárt, hogy személyre szabott könyvekkel is készülnek a szervezők.

Aki tehát csillapítani szeretné „könyvéhségét”, annak nem kell mást tennie, mint a folyamatosan frissülő kínálatból a Wolt weboldalán vagy alkalmazásában megrendelni a szimpatikus regényeket. A kínálat bőséges, a szépirodalom, a szórakoztató irodalom, az ismeretterjesztő olvasmányok ugyanúgy részét képezik, mint a gyermek- és ifjúsági könyvek, amikre hétköznap és vasárnap 10:00 és 19:00 óra között adható le rendelés.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!