November vége kifejezetten izgalmas lett a LEGO rajongók számára, hiszen a dán játékgyártó sorban jelentette be a 2021-ben érkező új készleteit: Harry Potter, LEGO Super Mario, Technic, Marvel. Ezúttal pedig két kifejezetten felnőtteknek szánt szett dobozképei szivárogtak ki: jön a LEGO bonsai fa és a virágcsokor.

A LEGO idén indította el a kifejezetten felnőtteknek szánt (18+) termékcsaládját, amiben többek között olyan szettek találhatók, mint a Crocodile Locomotive, a NES, a LEGO Art tematika vagy éppen a nemrég bemutatott Colosseum. Ezek a készletek már nem játék céljából készülnek gyerekeknek, hanem kifejezetten középkorúaknak és idősebbeknek, abból a célból, hogy az összeépítést követően ki lehessen tenni őket dísznek a lakásba vagy éppen az irodába.

Ezt a vonalat bővíti jövőre a LEGO 10281 Bonsai Tree, illetve a LEGO 10280 Flower Bouqet, amik a Botanical Collection gyűjtőnév alatt kerülnek forgalomba, ami azt sugallja, hogy más növényes szettek is várhatók. A bonsai fa 878 alkatrészből építhető meg, míg a virágcsokor 756 elemet számlál – hivatalos árak ugyan még nincsenek, de a számokból arra következtetünk, hogy ezek a készletek a vállalhatóbb árú, 30 ezer forint alatti LEGO-k sorát fogják gyarapítani.

lego bonsai

Pontos megjelenési dátum még szintén nincs, hiszen egyelőre csak kiszivárgott képek kerültek ki az internetre, de jó eséllyel ezek az újdonságok is 2021. január 1-től lesznek kaphatók, ugyanúgy, mint a hivatalosan már bejelentett újdonságok.

MÉG TÖBB LEGO ÚJDONSÁG:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!