Alig néhány napja, hogy hivatalos képeken is megismerkedhettünk a LEGO 42123 Technic McLaren Senna GTR készlettel, máris itt egy hasonló bejelentés: a dán játékgyártó ezúttal a LEGO 42125 Technic Ferrari 488 GTE szettet mutatta be.

A legtöbb napokban bejelentett újdonsághoz hasonlóan a LEGO 42125 Technic Ferrari 488 GTE is 2021. január 1-től lesz elérhető világszerte, a LEGO saját webshopjában és a boltokban egyaránt, méghozzá 180 euróért, tehát itthon nagyjából 65 ezer forint környékén várható az ára.

A szett 1677 alkatrészt számlál, a végeredmény 48 centi hosszú, és a dán játékgyártó sajtóközleményében külön kiemelte, hogy a versenyautó elülső és hátsó felfüggesztéssel, mozgó elemekkel a V8-as motoron, és természetesen a kormánykerékre feltehető legendás emblémával kerül forgalomba. Arról ugyanakkor nem szól a fáma, hogy a matricákat az építőnek kell-e felhelyezni a karosszériára, vagy előre ragasztva találjuk őket az elemeken. Nekünk van egy olyan gyanúnk, hogy az összeset kézzel kell majd feltenni a járműre.

lego ferrari
Fotó: LEGO Csoport

MÉG TÖBB LEGO ÚJDONSÁG:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!