Pont egy hete számoltunk be arról, hogy a The Mandalorian második évadának harmadik, The Siege című részében (ami összességében a 12. epizód) benne maradt egy könnyen kiszúrható baki. Mindez viszont már csak azok számára látható, akik letöltötték a kérdéses részt, hiszen a Disney+ kínálatában már csak egy olyan változat található, amiből digitális utómunkával eltüntették a vicces pillanatot.

Ha valaki esetleg lemaradt volna róla: a The Siege című epizód amúgy kifejezetten izgalmas sztorijába a főszereplő ismét Greef Karga és Cara Dune társaságában keveredik látványos akciókba, és az egyik közös jelenetükben fedezhető fel az említett, alapvetően vicces baki. Ahogy az a lenti képen látható a 18 perc 50. és 54. másodpercében hőseink fegyvert rántanak, és eközben, a bal szélen feltűnik valaki, akinek nagyon nem kellene ott lennie.

the mandalorian baki
Fotó: Disney+

Az említett pillanat viszont már csak akkor nézhető vissza ilyen formában, ha valaki letölti a szóban forgó epizódot, hiszen az alkotók cselekedtek, és a The Mandalorian sorozatnak otthont adó Disney+ szolgáltatás kínálatában lecserélték a második évad negyedik részét egy olyan verzióra, amiből digitális utómunkával kiradírozták a bennmaradt stábtagot. Az alábbi képernyőmentésen jól látható, hogy már nyoma sincs neki, pedig az ismeretlen személy rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert, még egy virtuális akciófigurát is kapott.

mandalorian baki
Fotó: Disney+

MÉG TÖBB THE MANDALORIAN: