Mi már nagyon várjuk a Netflix következő nagy durranásának ígérkező Lupin című francia sorozatot, melynek központi karaktere nem más, mint az Omar Sy alakította híres úritolvaj, Arsène Lupin, akit ezúttal modern környezetbe helyeztek a széria készítői. 

Ahhoz, hogy megismerjük, kit fog alakítani az Életrevalókkal világhírt szerző Omar Sy, kicsit vissza kell utaznunk az időben, egészen pontosan a 20. század elejére, ugyanis Maurice Leblanc francia író fejéből ezidőtájt pattant ki Arsène Lupin francia tolvaj karakterének ötlete – ezt követően számtalan novella és 17 regény készült a főszereplésével.

Leblanc a Sherlock Holmesot megálmodó Sir Arthur Conan Doyle-lal egy időben alkotott, ám skót származású kortársasával ellentétben Lupin nemcsak ízig-vérig úriember és detektív, de még profi tolvaj is egyben, aki a gazdagok nem kis bánatára előszeretettel kopasztja meg az úri rétegeket. A híres francia színész, Omar Sy tehát az álcázás nagymesterének bőrébe bújik, és már nem kell sokat várnunk rá, hiszen a szimplán csak Lupin címen érkező széria 2021. január 8-ától lesz elérhető a Netflix kínálatában. Ugyan a sorozat már korábban kapott egy rövidke kedvcsinálót, de a napokban végre befutott hozzá egy rendes előzetes is.

Bár mi szívesen néztünk volna egy 20. század eleji autentikus Lupin-sztorit is, ettől függetlenül nagyon kíváncsian vagyunk, vajon mi sül ki a modern környezetben újjáéledő tolvajsztoriból.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!