A Trónok harca sorozat Tyrion Lannisterét alakító Peter Dinklage lesz a felfrissített A toxikus bosszúálló film főszereplője, amiben egy mérgező szuperhőst fog játszani.

A toxikus bosszúálló Lloyd Kaufman és Michael Herz alacsony költségvetésű filmje 1984-ből, és ha valaki nem lenne képben, annak csupán annyit kell tudnia, hogy az ízléstelen (mondhatni gusztustalan) filmjeiről hírhedt Troma Entertainment stúdió egykori alkotásáról van szó, amiben a főhős megmártózik egy jó adag mérgező vegyszerben, aminek a hatására szuperképességekre tett szert. Torz hősünk Tromaville városában száll szembe a gonosszal, miközben fiát, barátait és a városi közösséget is igyekszik megmenteni a rosszfiúktól.

toxic avenger
Az 1984-es The Toxic Avengers plakátja. Fotó: Troma Entertainment

A toxikus bosszúálló a maga idejében igazi kultuszfilmmé vált, kapott három folytatást, de készült belőle musical, rajzfilmsorozat és Marvel-képregény is – a Legendary Pictures pedig elérkezettnek látta az időt, hogy ismét éltre keltse a nem mindennapi hőst. Az új filmért Macon Blair felel, rendezőként és íróként is ő jegyzi a produkciót, ám a régi gárda sem hagyja cserben a karaktert, hiszen Lloyd Kaufman és Michael Herz producerként bábáskodnak a reboot felett. Bár a konkrét sztoriról egyelőre nem sokat tudni, de jó eséllyel a Deadpoolhoz hasonló, erőszakos és szatirikus sztorit kapunk. Jó hír ráadásul, hogy a főszerepet nem más alakítja, mint a Trónok harcáért négy Emmy- és egy Golden Globe-díjat bezsebelő Peter Dinklage.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!