2020: Legyen már vége! címmel december 27-én érkezik a Black Mirror készítőinek áldokumentumfilmje, ami igazi sztárparádéval igyekszik szórakoztatni a nézőket.

Valószínűleg nem kell részletesen belemennünk az év történéseibe, hiszen mindannyiunk életére hatással voltunk, és a többség valószínűleg okkal szeretne már túllenni a 2020-as esztendőt. Figyelembe véve a mögöttünk álló hónapokat, talán nem meglepő, hogy épp a Black Mirror alkotóinak, Charlie Brookernek és Annabel Jones-nak a fejéből pattant ki, hogy áldokumentumfilmet készítsenek 2020-ról, hiszen kis túlzással élve az idei év simán elmenne a népszerű disztópikus antológia-sorozat egyik epizódjának is.

Akiknek nem ismeretlenek a Black Mirror epizódok (ha kimaradt volna a széria, akkor mindenképpen pótoljátok), azoknak már nagyjából lehet elképzelésük arról, hogy milyen stílusra számíthatunk a 2020: Legyen már vége! című alkotás kapcsán. A hivatalos szinopszis szerint „A Black Mirror alkotói a világ legrosszabbul informált kommentátorainak szemüvegén keresztül festenek komikus képet arról az évről, aminek már mindenki a végét várja”.

Az ígéretes alkotópáros mellett ráadásul valóságos sztárdömping várja a nézőket, hiszen az áldokumentumfilmben többek között feltűnik Lisa Kudrow, Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Kumail Nanjiani, Leslie Jones és a Stranger Things-ből ismert Joe Keery is.

A 2020: Legyen már vége! előzeteséből az is kiderül, hogy az alkotól nemcsak a koronavírus hatásaira fognak reflektálni, de téma lesz például a Black Lives Matter mozgalom és a szokásosnál jóval tovább húzódó amerikai elnökválasztás is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!