Catana Chetwynd Szerelmes pillanatok című képregénye még 2019-ben jelent meg Magyarországon, és 2020 utolsó napjaiban érkezett a hír, hogy az angolul Snug címre keresztelt második is kötet is elérhető lesz itthon, ismét a Könyvmolyképző jóvoltából. 

A nagyszerű hírt a Molyon tette közzé a Könyvmolyképző Kiadó, és bár pontos megjelenési dátum még nincs, a rajongók örülhetnek, hiszen most már tuti, hogy a második kötet sem kerüli a hazai könyvesboltokat.

Catana Chetwynd amerikai karikatúrista rövid történetei csupán alkalmi firkálgatásoknak indultnak, ám miután barátja felrakta őket az internetre, hatalmas sikerré váltak, akkorává, hogy végül nyomtatásban is megjelent kötetté formálódtak. A szerző első kiadványa, a Szerelmes pillanatok 2018-ban jelent meg, magyarul pedig 2019-ben vált elérhetővé. A kiadásért felelős Könyvmolyképző Kiadó pedig úgy döntött, hogy a Snug című második kötetet is elhozza a hazai rajongóknak, amihez egy cuki beharangozót is találni az interneten.

Catana képregényei szívmelengető és csupaszív képsorok, amik a szerző és vőlegénye legszerethetőbb, egyben leghétköznapibb pillanatait tárják az olvasó el. A külföldön nagy sikerű sorozatnak már a harmadik része (In Love & Pajamas) készül, aminek a hazai kiadásáról egyelőre még nem született döntés – a Könyvmolyképző ugyanis a Snug eredményeitől teszi függővé a hazai kiadást. Amíg pedig a második kötetre várunk, érdemes szétnézni Catana hivatalos oldalán, hiszen itt is számtalan jópofa jelenetet találni, igaz csak angolul.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!