Rövid előzetes kapott az amerikai The CW csatornára érkező Superman & Lois sorozat, ami a címszereplő szuperhőst és a Daily Planet újságíróját, Lois Lane-t helyezi a történet középpontjába. 

A Superman & Lois az Arrowverzum része, tehát ugyanabban a világban játszódik, mint a The CW csatorna már ismert szuperhősös szériái. A franchise még 2012-ben a Zöld íjásszal vette kezdetét, amihez az évek folyamán olyan sorozatok csatlakoztak, mint a Flash – A Villám, a Supergirl, a Legends of Tomorrow, a Black Lightning és a Batwoman.

A Superman & Lois nem meglepő módon Clark Kent és Lois Lane életére koncentrál, méghozzá elég érdekes megközelítésből, hiszen az eddig napvilágot látott információk alapján központi téma lesz, hogy a munkamániás újságíró és a szuperhős hogyan tud helytállni olyan hétköznapi dolgokban, mint a gyereknevelés. A főhősöket Tyler Hoechlin (Teen Wolf) és Elizabeth Tulloch (Grimm) alakítják – korábban mindketten felbukkantak már ezen szerepekben a The CW valamelyik szériájában. A sorozatért olyan Arrowverzumos veteránok felelnek, mint Todd Helbing és Greg Berlanti, így a rajongók már nagyjából sejthetik, hogy mire számíthatnak a 2021. február 23-án debütáló szériától.

A Superman & Lois széria mellett a több szuperhősös sorozat is visszatér a The CW kínálatába: január 17-én debütál a Greg Berlanti és Caroline Dries által készített Batwoman második felvonása (már új főszereplővel), február 8-án érkezik a Black Lightning negyedik évada, február 23-án pedig Supermanék mellett a csatorna legnézettebb sorozata, a Flash – A Villám is visszatér a hetedik szezonnal.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!