Még a karácsonyi időszakban debütált a Netflixen a Mindenkiből lehet hős című könnyed, kifejezetten gyermekeknek szánt szuperhősfilm, ami a jelek szerint elég sikeresnek bizonyult, ugyanis máris bejelentették, hogy folytatást kap.

Emlékeztek még a 2005-ös Cápasrác és Lávalány kalandjai című filmre? Ha igen, akkor jó ha tudjátok, hogy a címszereplők időközben felnőttek, sőt gyerekük is született. Az ő csemetéjükről és még sok más szuperhős utódjairól szól a Robert Rodriguez rendezte Mindenkiből lehet hős, amiben az említett gyerkőcöknek az iskolai feladatok elvégzése helyett a világot fenyegető űrlényekkel kell megküzdeni, hogy megmenthessék szüleiket és az egész emberiséget.

A Mindenkiből lehet hős egy meglehetősen könnyed szuperhősfilm, ami tökéletesen passzol Robert Rodriguez hasonló húrokat pengető korábbi munkáihoz, a Cápasrác és Lávalány kalandjaihoz, illetve a Kémkölykök-franchise-hoz: itt is a gyerekek veszik kezükbe az irányítást, és a felnőttek segítsége nélkül néznek szembe a világot fenyegető veszedelmekkel.

A Mindenkiből lehet hős a gyerekek kategóriában 93 országból 88-ban végzett az első helyen a karácsonyi időszakban, és az összesített statisztikákban is rengeteg helyen bekerült a Top 10-be, így nem is meglepő, hogy a Netflix máris berendelte a folytatást. A második rész történetével és a szereplőivel kapcsolatban ugyanakkor még nincsenek hivatalos információk, tehát egyelőre nem tudni, hogy az eredeti szereposztásból Pedro Pascal, Priyanka Chopra, Christian Slater, Adriana Barraza, Nathan Blair, Sung Kang és Boyd Holbrook visszatér-e a második menetre. Az viszont már biztos, hogy ismét Robert Rodriguez ül majd a rendezői székbe.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!