A világ jelentős része, köztük Magyarország is Bridgerton lázban ég hetek óta, ezzel tisztában van a Netflix is, és valószínűleg pont ezért készítettek egy olyan, közel kétperces videót, amiben összevágták az összes olyan pillanatot, mikor elhangzik a sorozatban a központi karaktereket tömörítő família családneve.

A Julia Quinn regényein alapuló A Bridgerton család világszerte 2020. december 25-én debütált a Netflixen, és egy csapásra a streaming szolgáltató egyik legnépszerűbb sorozata lett. A premiert követő hetekben 63 millió háztartásban indították el a szériát, és romantikus történet azóta is letaszíthatatlan a Netflix top 10-es listájáról, hazánkban most is a második helyen áll, pedig december vége óta érkeztek új premierek, például a Cobra Kai új évada.

A második évadról egyelőre nincs semmilyen hivatalos információ (mi persze már sejtjük, hogy mire számíthatunk), de a streaming szolgáltatónál ennek ellenére tisztában vannak azzal, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Ennek szellemében a Twitteren ma elő is rukkoltak egy olyan videóval, amiben összevágták az összes olyan pillanatot, mikor a nyolc részes első évad során valaki szájából elhangzik a címadó családnév. Mi ugyan nem számoltuk össze, a szereplők hányszor mondják ki a Bridgertont a közel két perces videóban (ha ti igen, várjuk a megfejtéseket), de a viszontlátás öröme mellett arra mindenképpen jó volt az alapvetően szórakoztató összeállítás, hogy elgondolkodjunk az epizódok újbóli megtekintésén.

Még több A Bridgerton család: