Young Rock címmel vígjátéksorozat készül Dwayne „A Szikla” Johnson gyerek- és tinédzserkoráról, és bár a sztár fiatal énjeit színészek alakítják, ettől függetlenül maga a címszereplő is feltűnik majd a szériában. 

Dwayne Johnson, korábbi színpadi nevén A Szikla (The Rock) korunk egyik legnagyobb hollywoodi sztárja és a világ egyik legjobban kereső színésze, aki a karrierje elején pankrátorként szerzett magának hírnevet, majd a birkózói tudását és fizikumát latba vetve beverekedte magát a filmiparba is. Néhány kisebb tévészerepet követően először 2001-ben, A múmia visszatér című amerikai kalandfilmben láthattuk a filmvásznon, ezt követte A Skorpiókirály, majd idővel olyan alkotások következtek, mint a Halálos iramban: Ötödik sebesség, a Pain & Gain, a G. I. Joe: Megtorlás, a Baywatch vagy éppen a rebootolt Jumanji.

A színész még tavaly szeptemberben jelentette be, hogy sitcom készül az ifjúkoráról, amiből többek között az is kiderül, hogyan Johnson hogyan indult a siker felé vezető úton. A téma igencsak felcsigázta a rajongókat, hiszen a sorozat a sztár gyermekkorának eddig viszonylag ismeretlen szegmenseibe enged majd betekintést, az pedig már csak hab a tortán, hogy A Szikla nemcsak producerként működött közre a széria elkészítésében, de valamilyen formában fel is fog tűnni a Young Rock című kisképernyős alkotásban.

Johnsont három színész kelti életre: a 10 éves énjét Adrian Groulx alakítja, 15 évesen már Bradley Constantot láthatjuk a szerepben, míg a 20 éves Dwayne-t Uli Latukefu kelti életre. A Young Rock érkezésére ráadásul már nem is kell sokat várnunk, hiszen az első rész már február 16-án látható lesz az amerikai NBC csatornán.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!