Aki végignézte a 2021 elején debütált Lupin mindössze hat részes első évadát, az valószínűleg meglepődve tapasztalta, hogy a sorozat nemcsak jókora cliffhangerrel ér véget, de lényegében a történet is félbeszakadt. Szerencsére a második évad már nincs messze, sokkal kevesebbet kell várni rá, mint korábban gondoltuk.

Az Omar Sy (Életrevalók) főszereplésével készült francia sorozat, a Lupin 2021. január 8-án debütált a Netflix kínálatában. A történet középpontjában Assane Diop áll, aki az álcázás nagymesterének, Arséne Lupin „nyomdokaiba lépve” igyekszik igazságot szolgáltatni a gyerekkorában ártatlanul elítélt és emiatt öngyilkosságot elkövető apjának. Az első évad mindössze hat epizódot számlál, és akik befejezték, pontosan tudják, hogy a széria nemcsak komoly cliffhangerrel ér véget, de konkrétan félbeszakad a történet. Szerencsére a folytatásra nem kell sokat várni, hiszen a Netflix bejelentette, hogy a második évad már 2021 nyarán megérkezik a szolgáltató kínálatába. Pontos dátumot egyelőre nem közöltek, de az mindenképpen jó hír, hogy hat hónapnál nem kell többet várnunk a történet kiteljesedésére.

A nyári premier azt is jelenti, hogy az új részeket már leforgatták, és ennek tudatában élnénk a gyanúval, hogy az első és második évadot egyben készítették el az alkotók. Tekintve, hogy milyen furán záródik le a hatodik epizód, igazából arról lehet itt szó, hogy a Lupin első évada nem hat részesnek készült, hanem tizenegynek (ugyanis öt rész van még hátra), csak a Netflix valamiért úgy döntött, hogy kettészedi az első szezont. Hogy miért, az valószínűleg már nem fog kiderülni, de nem is érdekes, a lényeg, hogy a rajongók sokkal hamarabb megkapják a folytatást, mint A Bridgerton család vagy a Végzet: A Winx Saga esetében.

A Lupin ráadásul hatalmas siker, a január 8-ai premier óta világszerte legalább 70 millió háztartásban indították el a szériát (ezzel a Netflix harmadik legnézettebb sorozata lett A Bridgerton család és a Vaják után), így elég nagy a valószínűsége, hogy nemcsak az úgynevezett második évadot kapjuk meg, de azon túl is folytatódni fog Assane Diop története.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!