Az HBO legújabb, The Nevers című sorozata áprilisban érkezik meg az HBO GO és az HBO kínálatába, méghozzá hat epizóddal, és az első előzetes alapján a viktoriánus korban játszódó, steampunk elemekkel megtűzdelt, szuperképességeket is felvonultató széria elég ígéretes kikapcsolódásnak tűnik.

Viktória királynő uralkodásának utolsó éveiben Londonban sorjában bukkannak fel az „Érintettek”, olyan emberek – többségében nők ­–, akik hirtelen furcsa képességekről tesznek tanúbizonyságot. Ezek olykor elbűvölők, olykor viszont kifejezetten nyugtalanítók.

Közéjük tartozik Amalia True (Laura Donnelly), egy titokzatos, gyors öklű özvegy és Penance Adair (Ann Skelly), egy fiatal, de egyben zseniális feltaláló is. Ők állnak a mellőzött csoport élére, helyet követelve a társadalomban az Érintetteknek és szembeszállnak azokkal… nos, tulajdonképpen mindenkivel, aki az általuk képviselt jó ügy útjába áll.

Laura Donnelly és Ann Skelly mellett a The Nevers olyan színészeket vonultat fel, mint Olivia WilliamsJames NortonTom RileyRochelle NeilEleanor Tomlinson, Amy Manson, Pip Torrens, Denis O’Hare, Zackary Momoh, Elizabeth Berrington, Kiran Sawar, Anna Devlin, Viola Prettejohn, Ella Smith, Nick Frost és Ben Chaplin. A széria premierje áprilisban várható, de az HBO ennél pontosabb dátummal még nem örvendeztette meg a nézőket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!